Activités du FBPSU et de ses membres

"De openbare ruimte : het verantwoord delen, de uitdagingen en de lokale antwoorden", Studiedag op 7/6/2018, Namen

U bent van harte welkom op de tweede nationale bijeenkomst van het Belgisch Forum over het thema "Verantwoord delen van de openbare ruimte" op donderdag 7 juni 2018 in de Beurs van Namen van 9u tot 16u30.

Gelieve u hier in te schrijven om aan de plenaires sessies en de participatieve worskhops deel te nemen, en om uw ervaringen met de profesionnelen van de Belgische gemeenten, hun partners en academici uit te wisselen. We rekenen op uw deelname en uw actieve bijdrage om uw behoeften en uw lokale praktijken op de openbare ruimte in uw eigen taal te bespreken. Aarzel niet die uitnodiging te verspreiden aan alle personen die geinteresseerd kunnen zijn aub : de analisten, planners, straathoekwerkers, geografen, onderzoekers, gemeenschapswachten, cartografen, bemiddelaars, politieagenten, in een dienst voor preventie en veiligheid/landscape design/mobiliteit/netheid/verkeersveiligheid, in een bureau voor studieplanning, of een observatorium...

PROGRAMMA

Moderator : Annabelle VAN NIEUWENHUYSE

Met de steun van de Stad Namen

PRAKTISCHE DETAILS

Deze zal door een derde studiedag over de "Ontwikkeling en innovaties voor het verantwoord delen van de openbare ruimte" op 11/12/2018 in Brussel gevolgd worden.

Contactpersoon : Laetitia NOLET, Project manager BFPVS vzw, 02/279.65.92

Thème(s) lié(s) à cet article

Agenda