Jobs, stages et formations

Aanwerving van een "Journalist" voor het Belgisch Forum vzw : voltijdscontract van bepaalde duur

Het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de Steden, vereniging van 60 Belgische gemeenten die binnen het thema “lokale preventie en veiligheid” opereert, werft een "Journalist" aan en zoekt een voltijds medewerker voor een contract van bepaalde duur (12 maanden).

OPDRACHT

De "Journalist" van het BFPVS vzw is verantwoordelijk voor de analyse en organisatie van de gegevens en kennis van het BFPVS vzw. Het doel is om de expertise van de vereniging en van haar leden te kapitaliseren, haar eigen identiteit te versterken, haar imago en haar dienstenaanbodverder te ontwikkelen, en haar leden rond de doelstellingen van de vereniging te bundelen.

WERKOMGEVING

Sinds haar 25-jarig bestaan ​​heeft het Belgisch Forum vzw een database (voornamelijk in digitale vorm) over thema’s ivm misdaadpreventie en veiligheid, en wil de relevante inhoud voor zijn leden extracteren, en die intern en extern te communiceren.

Meer specifiek zal hij/zij :

Als "Journalist" voor het BFPVS vzw, zal hij/zij :

PROFIEL

SPECIFIEKE VAARDIGHEDEN

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

AANBIEDING

HOE KAN JE SOLLICITEREN ? Als je jezelf herkent in dit profiel, aarzel dan niet om ten laatste op 6 januari 2019 je cv, een motivatiebrief en een kopie van je diploma te sturen naar het Belgisch Forum voor Preventie en Stedelijke Veiligheid, per post naar Kazernestraat 37 te 1000 Brussel, poststempel, of per e-mail op dit adres, met vermelding van het onderwerp dat het een kandidatuur is voor de functie van "Journalist van het BFPVS vzw". Als je je diploma in het buitenland hebt behaald, geef dan een gelijkwaardigheidsattest op die is uitgegeven door de Franse of Vlaamse Gemeenschap. Gelet op het aantal aanvragen zullen onvolledige aanvragen systematisch worden afgewezen zonder de kandidaten te informeren. De indiensttreding wordt ingezamenlijk overleg bepaald, na onderzoek van de aanvragen en organisatie van de interviews gepland op 16 januari 2019. Het BFPVS vzw selecteert kandidaten op basis van hun vaardigheden en maakt geen onderscheid tussen leeftijd, geslacht, etniciteit, geloofsovertuiging, handicap of nationaliteit. In geval van indiensttreding moet de aanvrager een geboorteakte en een blanco strafregister overleggen.

WERKPLAATS Kantoor in Brussel (gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer) en eventuele vervoerskosten in Belgie ten laste van het BFPVS vzw

INFOS Laetitia NOLET, Coördinator van het BFPVS vzw, Tel : 02/279.65.92 - fax : 02/279.65.09

Aanwerving op :

Thème(s) lié(s) à cet article

Agenda