Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de Steden

Activiteiten van BFPVS en van zijn gemeenten

Enquete over het Belgisch Forum en Buitengewone Algemene Vergadering van het BFPVS - 13/12/2017

Zoals u waarschijnlijk reeds weet, wenst het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de Steden sinds zijn laatste Algemene Vergadering van 13 juni 2017 zijn dienstenaanbod te heroriënteren.

Daarom hebben we, gedurende het laatste trimester van 2017, gestructureerde interviews georganiseerd, met een representatief panel uit onze leden. En daarom ook nodigen we u en uw diensten uit om via deze link op onze enquete over uw verwachtingen op het Belgisch Forum te antwoorden, zodat kunnen wij met uw mening en die van uw teams rekening houden.

De resultaten van de interviews werden tijdens de buitengewone algemene vergadering van het BFPVS op 13 december op 14u30 in het Stadhuis van Schaarbeek voorgesteld. De leden van de Raad van Beheer en de projectmanagers hebben u de missies, de thema’s en de structurele en operationele veranderingen voorgesteld die we op basis van uw antwoorden hebben geïdentificeerd. Over deze punten werd er gestemd, dus nodigden we u van harte uit om aanwezig te zijn (of vertegenwoordigd te worden). Een simultane vertaling in het Nederlands en in het Frans werd voorzien zodat een echt debat mogelijk was.

Hierbij zijn :

Voor meer informatie, gelieve contact met Laetitia Nolet, Project manager van het BFPVS vzw te nemen (of per telefoon 02/279.65.92).

Thema's van dit artikel

Thema's

Agenda

28
05
2018


23
03
2018


21
03
2018